کاربری
کاربر گرامی به انجمن سکه خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

برای ورود به چت روم سکه اینجا کلیک کنید

لیست کاربران تگ شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: پاناکوتای انار

  1. #1
    مدیر بخش هنر در خانه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,087
    نوشته های وبلاگ
    5
    تشکر ها
    476
    از این کاربر 976 بار در 314 ارسال تشکر شده است.
    آمار لایـک
    دریـافت شده 39
    اهـدا شده 22
    یاد شده
    4 پست
    تگ شده
    240 موضوع
    نقل قول
    14 پست

    پیش فرض پاناکوتای انار

    پاناكوتا دسری خوشمزه است كه به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده كرد.
    در نتیجه حالا كه در فصل پاییز هستیم، بهترین انتخاب ژله انار و همچنین دانه‌های میوه انار است. به این صورت، دسر هم ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و هم طعم و مزه‌ای دلپذیر خواهد داشت.

    ژله انار: 1 بسته

    انار: 1 عدد دانه شده

    پاناکوتا وانیلی

    دانه انار برای تزئین
    طرز تهیه

    مرحله 1 - پاناکوتا وانیلی را طبق دستور آن درست کرده و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.



    مرحله 2 - ژله انار را در یک لیوان آب جوش خوب حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.




    مرحله 3 - دانه های انار را در جام ریخته و به صورت کج به دیواره یخچال تکیه دهید یا در یک کاسه بزرگ قرار دهید، ژله را روی دانه ها ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا ببنند.

    مرحله 4 - پاناکوتا را روی ژله بسته شده ریخته و دوباره در یخچال بگذارید تا بسته شود، سپس با دانه انار تزئین و سرو نمائید.



    طرز تهيه پاناگوتا
    مواد لازم برای 8 نفر:
    - پودر ژله انار 100 گرم یا یك بسته
    - انار یك عدد درشت (دان كنید)
    - خامه 300 گرم
    - شیر 160 میلی لیتر یا دو سوم پیمانه



    - شكر 55 گرم یا یك چهارم پیمانه
    - پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری
    - وانیل یك چهارم قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه:

    ابتدا كف و دیواره‌های قالب مناسب دسر را با مقدار كمی روغن مایع چرب كنید. اگر میزان روغن برای چرب كردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال كاغذی پاك كنید (این كار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام می‌شود).
    حالا در كاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آب‌جوش حل كرده، سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه كنید؛ پس از اینكه پودر به طور كامل در آب حل شد، نیمی از دانه‌های انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس كل مایه را به قالب دسر منتقل كنید.
    قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست كردن مایه خامه‌ای كنید.
    برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شكر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا شكر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.
    بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط كنید. حالا مایه را از یك صافی فلزی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی كه حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایه‌ای صاف و یكنواخت حاصل شود.
    پس مایه را كنار بگذارید تا سرد شود. پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامه‌ای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت 3 ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود. پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژله‌ای آماده كنید و بعد از ریختن باقیمانده دانه‌های انار، سطح خامه‌ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.
    .
    ای خدای مهربون دلم گرفته از زمین و اسمون دلم گرفته اخه اشکامو ببین دلم گرفته تو خطا هامو نبیین دلم گرفته تو ببخش فقط همین دلم گرفته

    تو منو تنها نذار ای خدا خدا خدا

    من ان گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی ابی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم

  2. 2 کاربر مقابل از rosana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mahboobeh (08-16-2012),nazmah (08-16-2012)

  3. #2
    مدیر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    9,766
    نوشته های وبلاگ
    943
    تشکر ها
    5,210
    از این کاربر 8,087 بار در 3,159 ارسال تشکر شده است.
    آمار لایـک
    دریـافت شده 1,942
    اهـدا شده 1,256
    یاد شده
    16 پست
    تگ شده
    1206 موضوع
    نقل قول
    226 پست

    پیش فرض پاسخ : پاناکوتای انار

    از اسمش خوشم میاد

  4. 2 کاربر مقابل از mahboobeh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    nazmah (08-17-2012),rosana (08-16-2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

Thread Participants: 1

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

تارنمای سکه در سال 2008 میلادی با هدف ایجاد محیطی سالم و امن برای کاربرانی ایرانی ایجاد شده و با قدرت به فعالیت خود ادامه میدهد . تماس با مدیر از طریق ایمیل زیر امکانپذیر است: 3eke.ir@gmail.com

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: